Stringها در پایتون
Stringها دنبالهایی از کاراکترها هستند که در کنار هم به صورت منظم قرار میگیرند و یک متن را به وجود میآورند.
Indexing و Slicing در استرینگها
با توجه به اینکه Stringها دنبالههای منظم هستند، میتوان با Indexing و Slicing بخشی از آن را جدا کرد. برای Indexing در Stringها از [] بعد از متغیر استرینگ استفاده میکنیم. با اندیس گذاری، میتوان یک کاراکتر را از استرینگ برداشت.
Characters: h e l l o
Index : 0 1 2 3 4
Slicing یعنی برداشت یک Subsection یا زیر بخش. به عنوان مثال اگر یک متغیر به نام my_string داشته باشیم، یک براکت جلو اسم متغیر میگذاریم و سپس سه عدد صحیح در داخل براکت مینویسیم. به این صورت که عدد اول اندیس شروع برش است و عدد دوم اندیس پایانی برش است که اندیس پایانی شامل برش نمیشود و عدد سوم گام میباشد.
my_string[start : stop : step]
اگر در slicing، عدد آخر یعنی گام را نگذاریم، به صورت پیش فرض آن عدد یک در نظر گرفته میشود.
اگر در slicing عدد اول یعنی اندیس شروع را نگذاریم، به صورت پیش فرض آن عدد صفر در نظر گرفته میشود یعنی از ابتدا شروع میکند.
اگر در slicing عدد دوم یعنی اندیس پایان را نگذاریم، به صورت پیش فرض تا انتها در نظر گرفته میشود یعنی از اندیس شروع تا انتها برش میخورد.
concatenate کردن stringها
برای اضافه کردن یک عبارت به Stringها میتوان عبارت مورد نظر را با String موجود جمع کرد که به این روش Concatenate میگویند. برای جمع کردن دو روش وجود دارد. در روش اول String را مساوی با یک متغیر میگذاریم، سپس متغییر را با عبارت جدید جمع میکنیم و مساوی با همان متغیر میگذاریم.
در روش دوم String را برابر با یک متغیر میگذاریم، سپس متغییر را بعلاوه مساوی عبارت جدید قرار میدهیم.
اگر String را ضرب در یک عدد صحیح کنیم به تعداد آن عدد صحیح String تکرار میشود. اما اگر در یک Float ضرب کنیم با خطا مواجه میشویم.
متدها در stringها
متدها در Stringها در واقع یک سری توابعی هستند که به صورت پیشفرض برای Stringها نوشته شده است که به صورت اسم String و نقطه میتوانیم آنها را فراخوانی کنیم.
متد capitalize(): حرف اول در Stringها را به صورت حرف بزرگ نمایش میدهد.
متد upper(): تمام حروف Stringها را به صورت حروف بزرگ نمایش میدهد.
متد lower(): تمام حروف Stringها را به صورت حروف کوچک نمایش میدهد.
متد Split(): لیستی از کلمات موجود در Stringها را به ما میدهد، که پیش فرض این جداسازی فاصله بین کلمات میباشد. به جای پیشفرض فاصله میتوان به عنوان مثال یکی از حروف موجود در Stringها را نظر گرفت.
متد count(): تعداد یک حرف مورد نظر در Stringها را نمایش میدهد. در داخل پرانتز حرف مورد نظر را مینویسیم.
برای آشنایی بیشتر با متدها در stingها میتوانید به دوره جامع آموزش زبان برنامهنویسی پایتون آکادمی رسا مراجعه کنید.