امروز می خوام راجع به ترنسفورمرمیشن ها (transformation) و انواع پردازش تصویر صحبت کنیم. اصولا چیه؟ یه تصویر بچرخه، جابجا بشه، بزرگ و کوچیک بشه، و انواع اقسام ترنسفورمیشن ها یا تبدیلات. با ما همراه باشید با ترانسفرمیشن ها آشنا شویم.
انواع اقسام داره. هدف اصلی شون چیه تبدیلاتی روی تصاویر پیاده بکنن، جابجاش بکنند، تغییراتی از نظر فضایی و مکانی روش انجام بدن، یا از نظر ابعادی روی تصویر تغییراتی انجام بدهند. در دو نوع Affine و Non Affine داریم. که خیلی پرکاربرد هرکدوم رو باهم بررسی میکنیم دسته Affine تصویر اصلی تصویر کوچک شده یا بزرگ شده بایک نرخی، تصویر و متن کوچک و بزرگ کردیم، ترنسلیشن، انتقال تصویر، جابجایی تصویر، به جاهای مختلف در محور ایکس در ایگرگ یا در هر دو محور میتونم این جابجایی رو انجام بدیم.
موضوع بعدی روتیشن هست. روتیشن چیه با یک زاویه خاص جابجا می کنیم و می چرخانیم. اصطلاحاً حالا در مسیرهای مختلف میتونیم روتیشن انجام بدیم. این تصویر به صورت عادی ابعاد ۱۶ سر جاشه، ارتباط پیکسل ها با هم حفظ شده. مثل بزنم تو اسکیل تعداد پیکسل ها کم شده یا زیاد شده. اون هم با یک نرخ ثابت، یا مثلا همه پیکسل ها با یک مقدار خاص شیفت اعلام کنیم محور ایکس یا هر دو همه با هم یک جابجایی و یک روتیشن پیدا می کنند. چرخش پیدا میکنند.
دسته Non Affine، این تبدیل داره در پیکسل های مختلف رفتار مختلفی رو نشون میده از خودش. کاربردهای داره که می خوام بگم. من اومدم با یک دوربین موبایل از یک کاغذ عکس گرفتم. بعد می خوام پرینتش کنم. این تصویر اصطلاح پرسپکتیو ممکن شده باشد. تصویری که من ازش عکس گرفتم پرسپکتیو گرفته بشه و ما نیاز داریم که این رو بیایک ترانسفرمیشن روش انجام بدیم که تبدیل کنیم به تصویر اصلی.
این پست توسط سیستم هوش مصنوعی بازشناسی گفتار رسا به متن در آمده. درصورت نواقص احتمالی پوزش میطلبیم
در ویدئوی اول صفحه اطلاعات به طور کامل قرار گرفته و این ویدئو توسط سیستم وب اسکرپینگ رسا از اینستاگرام رسا جمع آوری شده
جهت یادگیری حرفه ای برنامه نویسی، طراحی سایت و هوش مصنوعی، به لینک زیر سر بزنید
دوره های جامع رسا